FAQ

Waarom een Voedselbossen Magazine?

De voedselbossen komen als paddenstoelen uit de grond. Steeds meer mensen zijn bezig met deze manier van leven. Want een manier van leven is het. 
Al die kennis en ervaring die er al is en die elke dag toeneemt, delen wij graag met de rest van de wereld. Vandaar dit Voedselbossen Magazine. We hopen dat het ook jou inspireert!

Is het magazine ook in de winkel te koop?

Tot nu toe is het Voedselbossen Magazine alleen online te bestellen via www.winkelgroener.nl

Kan ik het magazine in mijn winkel verkopen?

Zeker! Stuur ons een mailtje en wij regelen dit graag. Voor jou gelijk een extra inkomstenbron door onze leuke wederverkoperskorting.

Kan ik voor jullie schrijven?

Ja dat kan! Stuur een mailtje naar Nelleke de Jong, onze hoofdredacteur. Zij informeert jou graag over de mogelijkheden. 

Kan ik in jullie blad adverteren?

Ja, graag zelfs! Stuur een mailtje naar Arjan van Essen en hij informeert jou graag over de mogelijkheden.

Kan ik voor jullie magazine fotograferen of illustreren?

Wat leuk dat je deze vraag hebt. Als jij denkt te kunnen bijdragen, mail dan naar Maretty van den Mosselaar, zij is onze vormgeefster.

Is het magazine ook digitaal te lezen? Waarom niet?

Nee, we geven geen digitaal magazine uit. We delen wel graag losse artikelen met je op onze website, zodat je een goed beeld krijgt van het magazine.

Is het niet heel milieuonvriendelijk om nu nog een papieren tijdschrift uit te geven?

Mooie vraag! Nee, zeker niet, we slaan stikstof op bij jou in je boekenkast :-)  Zolang jij het magazine bewaart, doorgeeft of en creatief mee aan de slag gaat blijft dit zo. Voor dit magazine is gebruikgemaakt van papier waarvan zeker is dat de productie niet tot bosvernietiging heeft geleid. Sterker nog, er zijn extra bomen voor aangeplant. De gebruikte papiersoort is FSC-gecertificeerd.

Hebben jullie ook algemene voorwaarden?

Ja zeker! Je vindt ze hier: Algemene voorwaarden website VB Magazine.pdf